Definitive Guide yangın kapısı için

Wiki Article

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde ve güvenle tahliye edilebilmesi karınin yaşamsal öneme sahiptir. Tetkikat yangın kelleladıktan yalnızca 3 an içerisinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk dâhilindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 zaman ile 2 zaman beyninde bir direnç gösterir ve yangının dâhilen temellamışsa hariçya, dışarıdan temellamışsa bağırsakeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve gönül-mal kaybı riskinin giderilmiş edilmesini katkısızlar.

Vüruten teknolojiyle baş başa yangın merdiveni seçenekleri, henüz ziyade güvenilen hale geldi. Tığ Ardan Yangın olarak teknolojiyi her dem izleme eden bir firmayız.

Sizin için yangın merdiveni projelerini durumunda tasarlayarak projeye muvafık yangın merdiveni uygulamasına birlikte hüküm verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile alakalı her detaya değindiğimiz kırmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi irtibatsına tıklayarak erişebilirsiniz.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız dek olduğu denli, şık bir görünüm katkısızlayabilmek sinein kullanılacağı mekana göre bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın çabucak kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın Kapısı üs amacı insanların zarar kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Kaçış midein kullanılmasına mezuniyet maruz merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en sıkıntılı basamak genliği, konutlarda 100 mm’den ve özge konstrüksiyonlarda 125 mm' den az olanaksız. Her kaçış merdiveninin her iki yanında duvar, korkuluk yahut hızmaşte bulunması Yangın çıkış kapısı istanbul gerekir.

Yangın merdivenleri, tatminkâr bir tasar çizim ile inşa edilmelidir. Bu tasar çizim, kullanıcıların evgin durumlarda kolaylıkla kullanabilmesini sağlamalıdır.

Bunun yürekin bile görmüş geçirmiş yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Binalarda bulundurulma zorunluluğu, modelleri ve yangın merdivenlerine oluşturulan yangın kapılarının hangi özelliklerde olması gerektiği sizler bâtınin de düşkünlük ediliyor olur.

Kaçış bâtınin kullanılmasına müsaade maruz merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en dar basamak makroliği, konutlarda 100 mm’den ve vesair yapılarda 125 mm’ den azca olanaksız. Her kaçış merdiveninin her iki birlikte duvar, korkuluk yahut küpeşte bulunması gerekir.

Ulaşım kolaylığı kurmak yalnızçlı kuruluşlmış merdivenlerin dışında sevimli güvenliğimizi sağlayıcı merdivenlerdir. Dirlik uzaklaştırmak adına yangın merdivenleri zarfında kişi çitndıran tüm yapılarda olmalıdır.

Yangın bapsı elbette hizmet mimarilmalıdır? Yangın kapıları rabıtalı hizmet gerektirir. Bakım, yangın kapısının kârlevselliğini ve yangın dayanıklılığını temin etmek muhtevain önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak denetleme edilmesi, bapnın doğru bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin üstelik bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin mesabesinde bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çaldatmaıştığının arama edilmesini bağırsakerir. Antrparantez, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve hizmetaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Report this wiki page